Recepti
Hobotnica ili muškardin na salatu
Priprema: Hobotnica mora odležati u ledu bar 24 sata da bi se brže skuhala. Ako ste kupili frišku hobotnicu, prvo je očistite pa zaledite....Saznajte više...
Rižoto od sipe
Sastojci: 800 g sipe 1 veća glavica crvenog luka 3 režnja češnjaka stručak svježeg peršina...Saznajte više...
Bakalar s krumpirom
Sastojci: bakalar, 900 g (fileta) limun lovorov list papar, 1/2 žličice u zrnu krumpir, 1.5 g bijelog češnjak, 5 režnjeva bijelo vino,...Saznajte više...
Škampi na buzaru
Sastojci: 1 kg škampa 3-4 žlice maslinovog ulja češnja češnjaka 2 žlice usitnjenog peršuna 2 dl pasirane rajčice...Saznajte više...
Srdela sa žara
Sastojci: srdeka krupna morska sol maslinovo ulje peršin bijeli luk limun Priprema: 1. Pripremiti žar u roštilju. 2. Srdele očistiti...Saznajte više...
Lignje na žaru
Sastojci: Lignja Češnjak Peršin list Maslinovo ulje Sol Papar Limun Priprema: Lignje očistiti i začiniti solju, paprom i maslinovim...Saznajte više...
Rižoto od liganja
Sastojci za rižoto od liganja: 350 g riže (carnaroli ili arborio) 500 g očišćenih liganja 300 g konzervirane sjeckane rajčice...Saznajte više...